Bowlingpin wedstrijd

Contact:
Cornee de Graaf
Bowlingpin wedstrijd @ 'S Gravenpolder | 's-Gravenpolder | Zeeland | Nederland

Iedere schutter is van harte welkom vanaf 8.30u ‘s zaterdagsmorgens! De hele dag kan er naar hartelust geknald worden op bowlingpins en superleuke attracties op de funshootbaan. De bowlingpinwedstrijd is als volgt opgebouwd: Er wordt geschoten op 6 pins met 6 patronen in een tijd van maximaal 12 seconden. Dit doet men 5 keer. Het maximaal haalbare aantal pins is dus 30 stuks. Bij meerdere deelnemers met een score van 30 is degene met de snelste tijd winnaar.
Er wordt geschoten met de in de schietsport toegestane munitie. Minimaal 9MM maar geen hollowpoint of Magnum. Inschrijfgeld: € 3,00 per klasse (5 series) Er kan voor meerdere disciplines ingeschreven worden, open en standaard.
De Funshoot wordt verschoten op de 50 mtr baan. Er zullen zo’n 12 targets zijn. Er worden steeds 6 patronen geladen en er wordt geschoten vanaf het beginsignaal. De tijd loopt door tot alles om is met een maximum van 3 minuten. De snelste tijd gaat er met de eer vandoor! Hierin inbegrepen is ook de TEXAS-STAR. Bij dit draaiende target, zie foto hierboven, worden de mannen van de jongens gescheiden.. Dit alles mag 2X voor € 5,00 Alleen met groot kaliber pistoolmunitie.
Zorg voor voldoende munitie. Onze vereniging heeft alleen 9MM en 38SPEC
Verplicht; legitimatie of schietboekje, gehoorbescherming en veiligheidsbril .

Iedereen mag zich voor meerdere klasses opgeven! LET OP, tijdig inschrijven! Dit kan vanaf maandag 2 September op de Belgische website https://fkpa.optijd.be Bij overweldigend succes kunnen meerdere schietavonden toegevoegd worden, dit zal te zien zijn op deze site.

Please follow and like us:
error

Print this entry