November wedstrijd Nieuwerkerk

Nieuwe officiele discipline KNSA!!!

Vanaf het nieuwe wedstrijd seizoen 2019-2020 van de KNSA wordt er een nieuwe discipline geintroduceerd namelijk KKK50 meter.
Deze discipline wordt al jaren bij ons op de vereniging verschoten maar nu is het een nieuwe KNSA discipline waarbij er wordt geschoten op een gewone KKG 50 meter kaart, dit ten opzichte van voorgaande jaren waarbij er bij ons op een Pistoolkaart werd geschoten om de scores wat aantrekkelijker te maken. De scores van de karabijn schutters zullen hierdoor wat minder hoog uitvallen waardoor het weer een uitdaging wordt om zo hoog mogelijk te scoren en een record te schieten. We hopen alle karabijn schutters te verwelkomen op onze wedstrijden.
Zie hieronder de datums van de wedstrijden en de inschrijflink via baanplanner.

Klik op de wedstrijd om naar Baanplanner te gaan

1, 2, 5, 7, 8 en 9 november 2019
AK 50 meter KKG / KKK
Ranking 12 meter KKG / KKK